Lämna förslag till Formpipe

Alla organisationer som är medlemmar i användarföreningen kan lämna förslag på förändringar i Platina.  Förslagen lämnas via Förslagsformulär i Google docs (länken stängd men öppnar inom kort) mellan mars och december varje år. Detta är förhoppningsvis en temporär lösning, dialog med Formpipe pågår.

Resultatet av röstningen presenteras på användarföreningens halvårsträff.

Gamla ärenden

Som vi meddelade tidigare så stängs Canny ner och användarföreningen har fått de gamla ärendena exporterade till en Excel-fil.

Hur lämnar jag ett förslag?

För att kunna lämna förslag öppnar du formuläret i länken ovan. För att kunna spara formuläret krävs att du är inloggad i Google men det går bra att skicka in utan inlogg.
Fyll i formulärets alla obligatoriska fält och klicka på Skicka. Förslaget kommer in till styrelsen som sammanställer förslagen inför röstningen.

Hur röstar jag på inlämnade förslag?

Styrelsen kommer att sammanställa alla förslag och skicka ut hur röstningen kommer att gå till under januari/februari 2023.

Formpipes arbetsprocess

Varje vår släpper Formpipe en ny version av Platina. Versionen innehåller ny funktionalitet, förbättringar av befintlig sådan samt rättningar.

Varje höst släpper Formpipe en servicepack till senaste version av Platina. Den innehåller rättningar av eventuella fel som har upptäckts.

Kundpåverkan

Flera av förändringarna och förbättringarna i nya versioner är resultatet av synpunkter och önskemål från kunderna.
Gör det någon skillnad om man tycker något?
Ja, definitivt!

Skicka in dina utvecklingsförslag och då påverkar du utvecklingen av Platina