Formulär öppnat för förbättringsförslag Platina

Nu har vi öppnat formuläret för att lämna in förbättringsförslag till Platina och dess tilläggsmoduler. Nyheter från i år är att varje organisation får skicka in max tre förslag per år. Vi ber er även att hålla rubrik och förslaget kortfattat, utan att för den del tumma på att det ska vara så tydligt att andra medlemmar förstår vad förslaget går ut på 😊.

Ni kan lämna förslag fram till och med 30 november 2024. Därefter sammanställer styrelsen dessa tillsammans med Formpipe så öppnar vi upp för omröstning bland medlemmarna under februari 2025. Presentation av de vinnande förslagen kommer att presenteras på Formpipes kunddagar under våren 2025.

Länken till formuläret är: https://forms.office.com/e/ptTMfbSyKD

Vi önskar alla våra Platinakollegor en fin sommar och skön semester, så hörs/syns vi framåt hösten och årsmötet.